Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
23.11.15

NIeuwsbrief 19 november 2015


Eigentijds
Steeds meer communicatie verloopt via de mail. Zo hebben ook de unitouders de vraag of zij over de mailadressen van de ouders mogen beschikken. De unitouders ondersteunen de medewerkers in het organiseren van uitjes en het regelen van vervoer. Wij willen de unitouders de emailadressen geven. Deze mailadressen worden uitsluitend gebruikt voor het organiseren van activiteiten voor de unit. Mocht u bezwaar hebben, dan kunt u een mail sturen naar info@sbodebolster.nl  en dan zorgen wij ervoor dat uw mailadres niet in de lijst komt te staan.
Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster

Gratis kennismaken met de Speelotheek
Bij Speelotheek Wijchen kan je speelgoed lenen. Net als bij de bibliotheek, maar dan met speelgoed. En spelen is net als lezen erg belangrijk voor kinderen. Een jaarabonnement kost maar € 18,-. Hiervoor maakt je kind kennis met veel verschillende soorten speelgoed.
Kijk op onze website (www.speelotheekwijchen.nl) voor onze openingstijden en meer informatie.
Op vertoon van een printje van dit bericht mag ieder kind 1 stuks speelgoed lenen. Deze eenmalige gratis kennismaking is geldig t/m 31 december 2015.
 

MYSTERY W, DOUBLE YOU:
Proefjes doen is erg leuk en je leert er heel veel van. Daarom gaan we bij Mystery W (Wijchen) na de lezing van de wetenschapper ook een aantal leuke en spannende proefjes doen. Soms geven de proefjes antwoord op jullie vragen. Soms word je er ook nog nieuwsgieriger van!
Kom je ook naar Mystery W?
 
Vanaf januari 2016 straten we in het technieklokaal (’t Palet) met de volgende 4 woensdagen:
20 januari:               Elektriciteit                                             : aanmelden vanaf 4 januari
24 februari:              Hoog, hoger, hoogst                             : aanmelden vanaf 1 februari
16 maart:                 Moleculenmysterie                                : aanmelden vanaf 1 maart
20 april:                   GIRLSDAY (voor meiden en moeders) : aanmelden vanaf 4 april
 
De middagen zijn van 15.00 – 16.30 uur voor de kinderen van groep 6, 7 en 8.
Schrijf je snel in (let op de inschrijfdatum) want vol=vol. Per middag maximaal 32 kinderen.
 
Aanmelden via onderstaand mailadres onder vermelding van naam, leeftijd, groep en school.
mystery.wijchen@gmail.com
 

Verkeersouder voor de Bolster
De Bolster is in het bezit van een VVN Verkeersouderlidmaatschap. Tot einde schooljaar 2014-2015 was Marie José de Lege onze verkeersouder.  De Bolster is nu op zoek naar iemand die deze taak van haar zou willen overnemen.
 De verkeersouder helpt met het organiseren van activiteiten rondom verkeer. De verkeersouder is het aanspreekpunt voor andere ouders over verkeersveiligheid en praktische verkeersprojecten. Het team ondersteunt de verkeersouder door aandacht voor praktische verkeerslessen te hebben en zij helpen door positieve aandacht de verkeersveiligheid te vergroten.

Op de site www.vvn.nl/verkeersouderworden staat meer informatie. Mocht u interesse hebben maar toch nog vragen hebben, loop gerust even bij Marie-Louise binnen.

 

Informatie rondom Sinterklaas
Ook dit jaar hopen we dat de Sint en zijn Pieten de Bolster zullen bezoeken.
Op dinsdag 24 november mogen alle kinderen van unit 1 en unit 2 op school hun schoen zetten. Zij laten hiervoor hun gymschoenen op school op dinsdagmiddag.

Bezoek van Sinterklaas
Dit jaar komen de Sint en zijn Pieten de Bolster op 4 december bezoeken. Op die dag is er wat lekkers geregeld voor onze leerlingen, zij hoeven dus geen fruit mee te nemen voor de eerste pauze. Wel is het de bedoeling dat de leerlingen brood en wat te drinken mee nemen voor tussen de middag.

Wij wensen iedereen een hele fijne Sinterklaastijd.