Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
19.03.19

Prikkelarm spelen, een middag vol plezier!


 

Op zaterdag 30 maart 2019 van 12.00 - 17.00 uur organiseert Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW) in samenwerking met De Blije Dries de Autisme Familie Ontmoetingsdag.

 

 

Categorie: Afdeling Jonge Kind
Ingezonden door: bolster

Wanneer je autisme hebt, wil je ook graag in de speeltuin kunnen rennen en spelen. Alleen is het vaak moeilijk om met de drukte om te gaan in een speeltuin. Voor je papa en/of mama is het soms lastig om een activiteit te vinden die voor het hele gezin leuk is.

De Autisme Familie Ontmoetingsdag is een dag, speciaal voor kinderen in de gemeente Wijchen met autisme of prikkelgevoeligheid en hun papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Naast alle leuke speeltoestellen van De Blije Dries, zijn er ook speciale activiteiten. Er is een speurtocht, je kunt geschminkt worden en lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten. De Blije Dries is op 30 maart zo autismevriendelijk mogelijk ingericht. Wil je tips over hoe je een uitje naar de speeltuin tot een fijne dag kunt maken, kijk dan op de Facebookpagina van WAuW. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via werkgroepautismewijchen@outlook.com.

De toegangsprijs is € 1,00 p.p. voor alle leeftijden. Zet 30 maart in je agenda en neem je hele familie mee naar De Blije Dries! Tot dan!