Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
01.03.19

Info per mail 1 maart 19


Info per mail 1 maart 2019
Categorie: Afdeling Jonge Kind
Ingezonden door: bolster

Beste ouder(s)

De informatie per mail.

 

Thema Alles draait om de zon

Zie Noorderlicht onder aan de info.

Maandag na de vakantie openen we het Noorderlichtthema, alles draait om de zon in de speelzaal. Het hele gebouw doet mee. De jongste kinderen van het Noorderlicht gaan werken over de zon, maan en sterren. Wanneer jullie tijdens de Lentemarkt bij ons komen kijken zie je wat we allemaal gemaakt hebben.

 

Thema Carnaval

Het was een echt feest. Met hossen in de gymzaal en zoals ieder jaar zijn we weer verrast over de kinderen die met zoveel plezier meedoen met de polonaise. Een aantal kinderen hebben de hele boerenbruiloftceremonie meegemaakt en genoten ervan. Anderen gingen feestspelen in de unitruimte. Er was voor iedereen wat lekkers te eten en drinken. Omdat er zoveel juffen kwamen werken was het voor iedereen heel fijn feest. Zie ook foto’s op de site. En dit waren de juffen!

 

Dank aan de carnavalswerkgroep van de basisschool die het ook dit jaar waar helemaal geregeld had.

 

Oudervragenlijst

Hebt u hem al ingevuld? De vragenlijst over veiligheid waarvan u de inlogcode kreeg? Zo ja, dan bedankt!

En anders vragen we u om er nog even tijd voor te maken. Jullie beeld is belangrijk voor de keuzes die we maken met de school voor de kinderen.

 

Staking 15 maart

Op vrijdag 15 maart wordt een onderwijsstaking uitgeroepen. In Noorderlicht worden die dag geen lessen gegeven. Alle kinderen zijn vrij die dag. Zie bijlage.

 

Vreedzame school

De afspraak van maart is:  Alaaf! (die komt in een volgende info)

 

Vrije dagen

Vrije vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag

Vrije dinsdagmiddag 26 maart 12.15 uit

Vrije vrijdag 29 maart 2019

 

Nieuws uit Noorderlicht

 

KOFFIEOCHTEND

Dinsdag 12 maart bent u weer van harte welkom voor een kopje koffie of thee, in de koffiekamer van de Paulusschool tussen 08.30 en 09.15 uur. Naast de directie kunnen ook eventueel andere hoofdgebruikers aanschuiven.

NOORDERLICHT THEMA:

ALLES DRAAIT OM DE ZON!

Op maandag 11 maart starten we met het Noorderlichtthema: Alles draait om de zon!

De opening vindt onder schooltijd plaats in de speelzaal met alle kinderen en daarna gaan we in de groepen aan het werk over de zon, sterren, maan, planeten, zonnestelsels, enzovoorts, enzovoorts.

Op die dag ontvangt u ook een flyer met informatie over wat er in de klassen gebeurd en welke andere activiteiten er voor jong en oud plaats vinden in het Noorderlicht.

Belangrijk om alvast te weten: we sluiten het Noorderlichtthema af op 28 maart van 17.00 uur tot 18.30 uur met een instuif en speurtocht in het gebouw. Ook is groep 8 dan weer vertegenwoordigd met de markt waarop ze met hun onderneming spullen verkopen ter sponsoring van het kamp