Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
26.10.18

info 26 okt


Info 26 okt
Categorie: Afdeling Jonge Kind
Ingezonden door: bolster

Beste ouder(s)

De informatie per mail.

 

Thema herfst

Samen met de jongste kinderen van het Noorderlicht is het bosthema gestart. We keken en luisterden naar het boek over Luuk en Lotje.

In de groep zingen we herfstliedjes en maken we mooie dingen. Er zijn kinderen die van hun hand een boom maken en anderen maken een paddenstoelenlichtje.

 

Bemensing

Er zijn nieuwe gezichten in de Afdeling Jonge Kind werkzaam. Vanuit zorg binnen onderwijs is juf Milou begonnen. En juf Joletta is weer terug van een welverdiende vakantie.

Omdat er wat meer jonge kinderen in de groep komen zijn we op zoek naar versterking.

Juf Willemijn die verlof heeft, komt af en toe een dag bij ons en dat vinden we uiteraard fijn. Ook fijn dat juf Rianne meer dagen werkt en ook juf Emmy komt soms bij ons werken. We kennen juf Emmy goed omdat zij op maandag en dinsdag op het binnenplein met kinderen werkt.

 

Instuif

Donderdag 1 november is er weer een instuif van 17.00 tot 18.00 uur. Kinderen vinden het vaak heel fijn om hun werk te laten zien. Goed om hier samen een moment tijd voor te maken. Natuurlijk zijn opa’s, oma’s of andere familieleden ook welkom.

 

Koffietijd

Donderdag 1 november bent u weer van harte welkom voor een kopje koffie of thee, in de koffiekamer van de Noorderlicht tussen 08.30 en 09.15 uur. Naast de directie kunnen ook eventueel andere hoofdgebruikers aanschuiven.

 

Vrije dagen

Dinsdagmiddag 30 oktober 12.15 vrij ivm met de kindbespreking.

Vrije vrijdag 2 november

 

Nieuws uit Noorderlicht