Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
25.10.17

Inspectie bezoek - medewerkers in het zonnetje


Maandag 23 oktober kreeg de Bolster wederom bezoek van de inspectie. In het kader van bestuurlijk toezicht, werd er op de Bolster gekeken naar het onderwijs, de veiligheid en de wijze waarop wij leerlingen volgen in hun ontwikkeling. 

Na een zeer boeiend en prettig gesprek met de inspecteur, ontving de Bolster de beoordeling 'goed' op de onderzochte gebieden. Hier zijn we trots op en erg blij meel. Een goede school en een veilige plek zijn voor kinderen, is waar we met elkaar, medewerkers, leerlingen en ouders, hard voor werken. 

Om de medewerkers te bedanken voor al hun inzet, harde werk en toewijding werden zij onder luid applaus van alle kinderen getrakteerd op een lekker stuk taart. Fijn om te zien dat de kinderen ook een beetje trots waren op hun juffen en meesters.

Ook waren er een 4-tal kinderen die zich had aangemeld om in gesprek te gaan met de inspecteur. Best heel erg spannend maar voor de inspecteur en voor de Bolster wel heel erg fijn dat zij dit wilden doen. Zo kon de inspecteur een goed beeld vormen van wat voor een school de Bolster is voor deze kinderen. Ook hen hebben we even in het zonnetje gezet!

We willen ouders bedanken voor de positieve reacties, die we bij het uitgaan van de school al hebben ontvangen. Ook u als ouder draagt bij aan hoe wij vorm kunnen geven aan het onderwijs op de Bolster. Samen kunnen we meer!

 

Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster
.