Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
06.06.17

Wijchen muziekorkest


Op zaterdag 10 juni vindt voor de 2e maal Wijchen Muziek plaats. Na het succes van vorig jaar gaan alle leer- of schoolorkesten dit jaar wederom optreden. Met als afsluiting van de dag een gezamenlijk optreden van alle leerorkesten!
Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster

De SSWM en het Cultuurknooppunt organiseren deze inloop dag muziek. De volgorde van optredens van de leerorkesten - muziekverenigingen: 10.30 uur Het Kerkeveld Orkest leerorkest leerlingen van: De Trinoom 10.50 uur Jeugdshoworkest El Monte leerlingen van: De Viersprong, Antoniusschool 11.10 uur De Muziekhelden - DOV Leerlingen van: Het Noorderlicht, De Bolster, De Buizerd en Paschalisschool 11.30 uur St. Anna Leerorkest Leerlingen van: De Wingerd, H. Hart en St. Jan Baptist 12.45 uur Gezamenlijke eindpresentatie van alle orkesten!

We nodigen U van harte uit om te komen kijken en luisteren wat de kinderen allemaal al bereikt hebben op hun instrument en om te ervaren hoe hard de kinderen voor deze optredens gewerkt hebben.

Locatie: Wijkcentrum Noorderlicht, Roerdompstraat 76 in Wijchen (Paulusschool)

Met vriendelijke groet,

Namens SSWM en het Cultuurknooppunt, Karin Hoogteijling – voorzitter SSWM Anne-Marie Dennissen – coördinator muziek Kans en Kleur