Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
21.03.17

Vertelworkshop en boekenvlog in de bibliotheek


Vertelworkshop voor kinderen:
Het Vertelraam
Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster

De koning kent zijn onderdanen eigenlijk helemaal niet. Hoe leer je ze dan wel kennen? Door incognito (vermomd) door de hoofdstad te lopen en te luisteren naar de verhalen van de inwoners. De koning hoort bij ieder raam een nieuw verhaal. Op die manier ontstaat een raamvertelling: het vertelraam.

Tijdens de Vertelworkshop op zaterdag 25 maart ga jij een verhaal voorbereiden en vertellen aan de koning bij het vertelraam. Natuurlijk doe je dat niet zomaar even. Je krijgt oefeningen en tips van twee zeer ervaren vertellers: Paul Groos (www.vertellerpaul.nl) en Nadja Spooren .

Deze vertelworkshop/verteldag is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar. De workshop duurt van 11.00 tot 15.00 uur op de Jeugdafdeling in de Bibliotheek Wijchen. Daarna speel je de voorstelling op de Vloer (tot ongeveer 16.00 uur). Deelname: € 7,50 (incl. broodje tussen de middag). Je kunt je aanmelden via www.bibliotheek-wijchen.nl/agenda/vertelraam.html
 


 

Boekenvlog

Word de Enzo Knol van de boekenvlogs. In deze workshop maak je samen met Sandy Wijnhoven en Marc van Kampen een filmpje over jouw favoriete boek voor de Kinderjury 2017. Welk boek moet volgens jou winnen ? Vertel daarover in je vlog. Vind je de vlog goed gelukt, dan publiceren wij hem op de site van de bibliotheek, zodat iedereen jouw Kinderjurytip kan zien en horen. Voor kinderen van 8- 12 jaar. Maandag 27 maart van 14.30 tot 17.00 uur op de Jeugdafdeling in de Bibliotheek Wijchen.
De workshop kost € 8,50.

Je kunt je aanmelden via:www.bibliotheek-wijchen.nl/agenda/Boekenvlog.html