Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
13.03.17

Ontruiming school


Compliment voor allemaal!!
Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster

Zoals u misschien inmiddels van uw kind of via een ander kanaal heeft gehoord,  heeft er vanmiddag op de Bolster een ontruiming plaatsgevonden.

Tijdens een kookactiviteit heeft een pan te lang op het vuur gestaan en er ontstond een enorme rookontwikkeling waardoor het alarm afging.

Aangezien de school bijna uit was, zijn veel ouders getuigen geweest van de ontruiming en hebben zij gezien hoe goed de kinderen en medewerkers weten wat ze op zo’n moment moeten doen.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft de rook met een ventilator het gebouw uit geblazen. Na het meten van het zuurstofgehalte in de lucht is de school weer vrijgegeven.

Al met al was het best een beetje spannend en we kunnen ons zomaar voorstellen dat uw kind ervan onder de indruk is.

Blijkbaar is het ook zo, dat er een 112 melding wordt uitgezonden. Hiervan waren wij nog niet op de hoogte en we kunnen ons voorstellen wanneer u zo’n melding als ouder ontvangt, dat dit best even schrikken is. Weet dat zowel de medewerkers en de kinderen heel goed weten welke afspraken er zijn in zo’n situatie. Ze hebben het ontzettend knap gedaan. Een compliment is op zijn plaats.

We willen de ouders bedanken voor het vertrouwen, de rust en de wijze waarop iedereen geduldig wachtte tot de kinderen mee naar huis konden. Fijn, want op deze manier kunnen de medewerkers overzicht houden en alles in goede banen leiden.

 

Met vriendelijke groet,

Marie-Louise Benda