Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
20.02.17

Nieuws van de bibliotheek


MediaMaandagMiddag: Strips maken
Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster

 

De laatste maandagmiddag van de maand is vanaf 2017 MediaMaandagMiddag in de Bibliotheek Wijchen. Iedere maand een workshop die te maken heeft met Media. Een film maken, een online strip maken, vloggen, dat leer je allemaal op de MediaMaandagMiddag. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar.

 

Maak je eigen strip met deze leuke workshop van Sandy Wijnhoven (http://jouwtekstschrijver.nl/) en Marc van Kampen (Kampvuur.tv). Om aan deze workshop te kunnen deelnemen heb je een tablet nodig, iPad of android. Met foto's en tekst maak jij je eigen verhaal. Als je je hebt ingeschreven hoor je welke (gratis) app je nodig hebt om de strip te maken. Voor kinderen van 8 - 12 jaar.

 

Dus wil je even weg van het Carnavalsgedruis? Geef je dan op voor deze workshop op maandag 27 februari 2017. Tijd van 14.30 – 17.00 uur. Kosten €8,50.

 

Je kunt je inschrijven via www.bibliotheek-wijchen.nl

 

Kinder Repair Café

 

Wat doe je met knuffels die kapot zijn? Elektronica die niet werkt? Een tablet die je niet goed ingesteld krijgt? Weggooien? Mooi niet!

 

Neem je kapotte speelgoed mee naar de Bibliotheek, naar het Kinder Repair Café. Daar zitten mensen die jouw spullen weer kunnen maken. Elke laatste zaterdag van de maand tussen 10:00 en 13:00 uur staan diverse reparateurs en poppendokters voor jou klaar. Zij helpen jou met het maken van jouw elektronica en speelgoed. Daarnaast kunnen zij jou ook helpen met het instellen van gadgets. Alles mag meegenomen worden, niks is ons te gek. Samen kunnen we bijna alles repareren. De reparaties worden gratis uitgevoerd door de vrijwilligers: de donatiepot geeft je de gelegenheid je dankbaarheid uit te drukken in een kleine financiële bijdrage.

 

Zaterdag 25 februari van 10.00 – 13.00 uur.

De Bibliotheek Wijchen

Campuslaan 8

6602 HX Wijchen