Op zoek naar iets?

 

Boerderijschool

Boerderijproject

Voor meer informatie, klik hier >>

 

Nieuwsbrieven

SBO De Bolster

Emailadres:
 

Afdeling Jonge Kind

Emailadres:
 
10.09.15

150910 Nieuwsbrief


10 september 2015

Algemeen
Het schooljaar is weer begonnen. Maandag ochtend hebben we alle kinderen weer vol energie mogen ontvangen. De eerste schoolweek is altijd weer een beetje spannend. Fijn is het om dan rustig aan te beginnen zodat je tijd hebt om weer even te wennen. Maar ook voor de nieuwe juffen en meesters is het de eerste schoolweek een beetje wennen. In de units hebben de unitmedewerkers samen met de kinderen een goede start gemaakt. Veel vakantieverhalen zijn er verteld en de kinderen hebben kennis gemaakt met de juffen en meester en klasgenootjes. Samen kunnen zij volgende week echt aan het nieuwe schooljaar beginnen.

 

Categorie: SBO de Bolster
Ingezonden door: bolster


Juffrouw Saskia is bevallen van een zoon, Merijn
In de vakantie is juf Saskia bevallen van een zoon. De zoon heet Merijn en het gaat goed met hem. Juf Saskia geniet de komende maanden heerlijk van haar verlof en in januari zien we haar weer op de Bolster. We wensen haar en haar gezin een hele bijzondere tijd toe.
 
Pedagogisch klimaat
Ieder schooljaar starten we met het thema pedagogisch klimaat op de Bolster. In de weken tot de herfstvakantie staat dit bij het hele team van de Bolster centraal. In de unit gelden afspraken die medewerkers en kinderen maken. Maar ook over de gangen, het bolsterplein en het schoolplein maken we afspraken. Deze afspraken gelden voor alle mensen, groot en klein.
Een van die afspraken is, dat we op het schoolplein naast de fiets lopen. En om te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren lopen we na schooltijd ook op het voetpad dat naast de school ligt tot we bij de straat zijn.
Alle afspraken hebben als doel om rust te creëren in de school. Rust die iedereen nodig heeft om fijn te kunnen werken.
 
Personeel
Het team van de Bolster heeft veel nieuwe collega’s gekregen. We zijn erg blij dat ze voor de Bolster gekozen hebben en we gaan er met zijn allen een heel fijn jaar van maken.
  • Aryan Keijman, unitmedewerker unit 1
  • Remco Doornbos, unitmedewerker unit 3
  • Milon van Raaij, unitmedewerker unit 4
  • Juf Anneloes wordt vervangen door Nienke Jansse, unit 2
  • Juf Saskia wordt vervangen door Sasha Honing, unit 4
  • En over een paar weekjes zal juf Nienke Elshof juf Eva in unit 1 vervangen. Juf Eva gaat dan met zwangerschapsverlof.
        
Parkeren

Een aantal kinderen wordt met de auto naar school gebracht en weer opgehaald.  Met Derks4Sport zijn wij overeengekomen dat de taxi’s daar wel mogen parkeren en dan is het fijn als die plaatsen ook daadwerkelijk vrij zijn.  Die kinderen kunnen vervolgens veilig en makkelijk naar de school lopen. Wij willen iedereen vragen om de auto te parkeren op de parkeerplaatsen tegenover de school.  Ook achter de school is er ruimte om te parkeren. Alvast bedankt.

Emailadressen
Van bijna alle ouders hebben wij een emailadres. Alle informatie van de Bolster wordt per email verstuurd. Mochten wij uw emailadres nog niet hebben of als er een wijziging is in uw emailadres, geef dit dan door aan Marianne. Dit kan ook via de mail van de Bolster: info@sbodebolster.nl

Website
De schoolgids en de kalender van de afdeling Jonge Kind en SBO de Bolster staan op de webiste. Zowel de schoolgids als de kalender zijn in een printversie en dus uit te printen. De website is zo ontworpen dat hij ook op een mobiele telefoon of een tablet kan worden bekeken maar hij ziet er dan wel iets anders uit. Wanneer u informatie zoekt, klik dan op het menu. 
Wanneer u er niet uitkomt, loop dan gerust even bij Marie-Louise  of Marianne binnen. Zij helpen u op weg.
                                                                                                  
Nieuws uit de units
Het nieuws uit de units zal zeer binnenkort op de website te lezen zijn. Iedere unit heeft zijn eigen pagina en deze zal gevuld worden met leuke nieuwtjes en activiteiten. De medewerkers zijn bezig om te leren hoe zij deze pagina’s kunnen vullen. Als dit onder de knie is, dan laten we dat zeker weten.

MysteryX
Ben je geinteresseerd in techniek. Dan is dit misschien iets voor jou. Klik hier >>

Mist u de agenda in de Bolsterinfo?
Voorheen stond er in de Bolsterinfo de agenda voor de twee komende weken. Deze agenda is nu te vinden op de home page van de website. 
 

Verjaardagen september

1 Ziva Mbonjani 4e Unit
2 Tera Beun 4e Unit
3 Sarah-Loïs Koelewijn 1e Unit
5 Abdelhak Hattit 1e Unit
16 Jaison Landburg 2e Unit
17 Juanita van Hest 4e Unit
17 Lucas de Man 4e Unit
17 Matthijs de Man 3e Unit
18 Jayden Hempel 4e Unit
20 Imke Wijnakker 3e Unit
21 Pepijn Deuzeman 4e Unit
21 Celina Wimmer 3e Unit
22 Sem Bosmeier 3e Unit